Tregtarët FX në Shën Kits dhe Nevis

Tregtia e Forex lejohet në Shën Kits dhe Nevis, e mbikëqyrur nga Banka Qendrore e Karaibeve Lindore (ECCB), banka qendrore për tetë vendet anëtare të Unionit Valutor të Karaibeve Lindore, duke përfshirë Shën Kits dhe Nevis. Pavarësisht nga PBB e gjithësishme nominale e vendit që nuk tejkalon 1 miliard dollarë, të ardhurat e per capita prej 21,000 USD ofrojnë një perspektivë ekonomike të kontrastuar. Për tregtarët FX që kërkoni ato që janë më të mirë tregtarët Forex në Shën Kits dhe Nevis, kemi kërkuar me kujdes dhe kemi përgatitur një listë me tregtarë të cilësisë së lartë që shërbejnë vendin.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Shën Kits dhe Nevis zbaton një takse fitimi kapital prej 20% në tregtinë e FX dhe të tjera të ardhura nga tregjet financiare, duke vendosur një barrë financiare të moderuar për tregtarët vendas. Në mënyrë të veçantë, Banka Qendrore e Karaibeve Lindore (ECCB) nuk përcakton drejtpërdrejtë norma maksimale levere për tregtarët e vendit të forex në Shën Kits dhe Nevis. Kjo mungesë mund të ekspozojë tregtarët vendas për riskun e tregtisë me leverage të tepërt. Prandaj, tregtarët e besueshëm Forex në Shën Kits dhe Nevis janë ata të rregulluar nga autoritetet globale që përcaktojnë kufizime të rregullta të leverage. Përmes njëjtë, këta tregtarë vendosin shumën maksimale të kompensimit për investitorët e përshtatshëm në rast të falimentimit të tregtarit. Fundamentisht, tregtarët më të mirë Forex në Shën Kits dhe Nevis janë ata të rregulluar jashtë vendit, duke ofruar kushte konkurruese dhe mekanizma të qëndrueshme te kompensimit në raste të falimentimit.

Pyetje të shpeshta për Saint Kitts and Nevis