Renditen brokerët e FX të Saint Lucia

Saint Lucia lejoi ligjërisht tregtinë Forex dhe zbaton rregullat. Brokerët vendas të Forex në Saint Lucia operojnë nën mbikëqyrjen e Autoritetit të Regullatorit të Shërbimeve Financiare (FSRA). Pavarësisht renditjes globale të 186-të në GDP nominale të përgjithshëm me 2.2 miliardë dollarë, Saint Lucia ndodhet në pozicionin e 70-të me një GDP për frymë me vlerë prej 12,000 dollarë amerikanë. Për shkak të popullsisë së vogël prej 180,000, Saint Lucia nuk është një atraksion i rëndësishëm për brokerët e Forex. Megjithatë, kemi kryer një studim të hollësishëm për të përgatitur një listë të brokerëve më të mirë të Forex në Saint Lucia, duke siguruar një mjedis tregtimi të sigurt për tregtarët vendorë të FX.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Tregtarët e Forex në Saint Lucia përfitojnë nga fitimet e tregtisë pa taksa, që ofron një avantazh të veçantë. Ndërsa FSRA nuk jep udhëzime të qarta për limitet maksimale të leverage për brokerët e Forex të Saint Lucia, ajo ofron hapësirë për nivele leverage të rehatshme. Megjithatë, kjo rehati sjell riskun e tregtisë me shumë kredi. Prandaj, tregtarët vendorë të FX këshillohen të marrin parasysh brokerët e Forex të rregulluar nga autoritetet globale të njohura jashtë vendit, duke ofruar një qasje të balancuar. Përveç kësaj, mungesa e transparencës së FSRA-s për kompensimin maksimal për investitorët e përgjegjshëm nënvizon nevojën për të zgjedhur brokerë të rregulluar si nga FSRA ashtu edhe nga autoritetet e huaja. Përfundimisht, peisazhi i tregtisë së Forex në Saint Lucia prezanton mundësi me përfitime tatimore. Tregtarët vendorë mund të marrin zgjedhje të informuara duke zgjedhur brokerët e Forex që gjejnë ndershmerinë e duhur mes rehatise dhe sigurisë, duke u mbajtur te rregullat lokale dhe ndërkombëtare.

Pyetje të shpeshta për Saint Lucia