Brokerët FX në Saint Vincent dhe Grenadine

Tregtia e Forex-it është jo vetëm legale, por gjithashtu e mirëregulluar dhe shumë e popullarizuar në Saint Vincent dhe Grenadine. Atraktiviteti i ekonomisë jashtë vendit për brokerët e forexit qëndron në procesin e inkorporimit të thjeshtuar, atmosferën e rregullatorit të relaksuar dhe licencimin me kosto të ulët. Mbikëqyrja e brokerëve të Forex-it në Saint Vincent dhe Grenadine ndodhet nën juridiksionin e Autoritetit të Shërbimeve Financiare Ndërkombëtare të njohur (IFSA). Megjithatë, për shkak të qasjes rregullatore më të ulët të vendit, IFSA nuk tregon qartazi Levern maksimale për tregtarët e Forex-it të paketë, duke rrezikuar të ekspozojë fillestarët ndaj nivoleve të larta të Levern mbi 1:1000. Për të zvogëluar këtë rrezik, tregtarëve vendorë u këshillohet të marrin parasysh brokerët me licenca nga rregullatorët financiarë të njohur jashtë vendit. Në përputhje me këtë, ne kemi përgatitur një listë të përgjithshme të më të mirëve brokerë Forex në Saint Vincent dhe Grenadine, duke i paraprirë krijimit të lehtë dhe mbrojtjes së lexuesit.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Një përfitim i veçantë i tregtisë së Forex-it në Saint Vincent dhe Grenadine është mungesa e taksave të fitimit nga kapitali, ofruar një mjedis tregtimi pa taksa. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se struktura rregullatore e vendit ka pësuar kritika për të qenë më pak rigoroze se jurisdictionet me standarde financiare më të vendosura. Si rezultat, brokerët Forex-i të regjistruar në Saint Vincent dhe Grenadine mund të mungojnë të njëjtën nivel mbikëqyrje dhe mbrojtje të investitorit si rivalët e tyre të rregulluar nga autoritetet e më rigorozë. Pavarësisht këtyre konsideratave, brokerët kryesorë të Forex-it në Saint Vincent dhe Grenadine ofrojnë kushte tregtie fleksibile që tërheqin një audiencë globale, veçanërisht tregtarë nga ekonomitë më pak të rregulluara. Kuptohet, vendi mungon një fond të qendrueshëm të kompensimit për investitorët për të siguruar rivendosjen në raste të falimentimit të brokerit. Si përfundim, ndërsa shumë brokerë të besuar Forex operojnë në Saint Vincent dhe Grenadine, zgjedhja e brokerëve që mbajnë licenca të shumfishta siguron sigurinë maksimale. Lista jonë prezanton opsionet më të mira të disponueshme brenda kontekstit rregullator të vendit.

Pyetje të shpeshta për Saint Vincent and the Grenadines