Tregtarët më të besuar të Forex në Sao Tome dhe Prinsip

Tregtarët e forex në Sao Tome dhe Prinsip përfaqësohen kryesisht nga emra ndërkombëtarë të famshëm që janë të licencuar dhe të rregulluar nga disa prej agjencive më të vlerësuara rregullatore në botë. Vendbanimi i vogël ishullor nuk ka një entitet të veçantë qeveritar që mbikëqyr administrimin e tregtarëve të forex dhe ka shumë pak tregtarë të forex vëmendje të madhe që operojnë lokalisht. Tregtarët e forex në Sao Tome dhe Prinsip ofrojnë një gamë të gjerë pasqyrash valutore dhe CFD-ve, përfshirë pasqyra kryesore, si p.sh., EUR/USD, GBP/USD, etj. Tregtarët e forex kryesorë në Sao Tome dhe Prinsip ofrojnë gjithashtu llogari demo për praktikë, si dhe një shkallë të lartë të shkarkimit për tregtarët e përvojuar.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
PBB nominale e Sao Tome dhe Prinsipës vlerësohet në $400 milionë. Monedha kombëtare e vendit është Dobra (STN). Tregtarët më të mirë të forex në Sao Tome dhe Prinsip ofrojnë një varg valutash eksotike nga kontinenti afrikan, si dhe pasqyrat kryesore dhe të vogla esenciale nga gjithë bota. Kapitali fitimprurës në Sao Tome dhe Prinsip taksësohet me një normë tatimore të të ardhurave normale prej 25%, e cila është më e lartë se disa vende të tjera në rajon. Tregtarët më të mirë të forex në Sao Tome dhe Prinsip gjithashtu ofrojnë një gamë të gjerë materialeve edukative për fillestarët e plotë.

Pyetje të shpeshta për Sao Tome and Principe