Përshkoji Forex Brokers më të Besuarin në Arabi Saudite

Forex brokers më të mirë në Arabi Saudite janë rregulluar ndërkombëtarisht nga agjencitë më të mira. Sa i përket brokerave vendas, Autoriteti i Tregut të Kapitalit (CMA) mbikëqyr lejet dhe administrimin, si dhe stabilitetin dhe sigurinë e përgjithshme të tregjeve kapitale të vendit. Forex brokers më të mirë në Arabi Saudite ofrojnë varësi të mëdha dhe të vogla të valutave, CFD-të, të ardhurat e mallrave, indekset, etj. Ata gjithashtu ofrojnë materiale të plota mësimore për filluesit, duke përfshirë llogaritë demo për ta praktikuar përpara se të vënë kapital të vërtetë në rrezik. Brokerët e foreksit në Arabi Saudite ofrojnë llogari islame për klientët e tyre vendas. Tkurre trading lejohet në Arabi Saudite, por është nën vëzhgim dhe rregullohet nga CMA. Valuta kombëtare saudite, rial (SAR) është e ndeshur me dollarin amerikan, që bën që valutat kryesore të jenë edhe më të preferuara në vend. Përveç valutave kryesore dhe të vogla, brokerët e forex në Arabi Saudite gjithashtu ofrojnë një varg valutash eksotike nga vende të tjera të Lindjes së Mesme.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Me një PBB nominale prej mbi 1 trilion dollarë dhe rezerva të mëdha të naftës, brokerët e foreksit më të mirë në Arabi Saudite ofrojnë gjithashtu të ardhura prej mallrave dhe indeksen, të cilat janë gjithashtu të preferuara në vend. Përgjithësisht fitimet nga tregtimi taksohen si të ardhura normale në Arabi Saudite, me një normë tatimore prej 20%. Llogaritë islame që ofrohen nga top forex brokers në Arabi Saudite ofrojnë mundësinë për të tregtuar në llogari pa swap, pa interesa, ose “riba”, të cilat janë të ndaluara. Përgjithësisht, GDP për kapita të Arabisë Saudite vlerësohet të jetë 30,000 dollarë, dhe me një popullsi prej mbi 32 milionë njerëz, forex brokers në Arabi Saudite shërbejnë një gjë e tillë, bazë të madhe potenciale të klientëve. Ndërsa të gjithë brokerët e forexit në Arabi Saudite janë të rregulluar nga CMA, shumica prej tyre kanë leje ndërkombëtare nga organet si FCA, CySEC, ASIC, FSA etj. Disa nga valutat eksotike të vendosura nga top forex brokers në Arabi Saudite përfshijnë: USD/HKD, EUR/SEK, USD/ZAR, ndër shumë të tjera.

Pyetje të shpeshta për Saudi Arabia