Brokerët e Forex në Senegal që Mund t'i Besoni

Brokerët e besueshëm të forex në Senegal janë të autorizuar dhe rregulluar ndërkombëtarisht, ndërsa autoriteti lokal i cili mbikëqyr tregjet e forex dhe sistemin financiar është Këshilli Rajonal për Kurim Publik dhe Tregje Financiare (CREPMF), i cili është organi rregullator financiar i Bashkimit Ekonomik dhe Monetar të Afrikës Perëndimore (WAEMU). Brokerët më të mirë të forex në Senegal janë disa prej brokerëve më të njohur në botë, të autorizuar nga agjenci të nivelit të lartë, si CySEC, FCA etj. Brokerët e forex në Senegal ofrojnë një sërë valutash, duke përfshirë edhe valutat kryesore, të dyta dhe eksotike, si dhe CFD dhe mallra për klientët e tyre.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Në Afrikën Perëndimore, Senegali ka një GDP nominale prej 27.5 miliardë dollarësh, me një shifër për qarkulloren prej 1,560 dollarë. Taksa e përfitimeve të kapitalit në Senegal është 30%, e cila është në fund të lartë në rajon. Një treg në rritje, kërkesa për tregtinë e forex në Senegal po rritet gjithashtu. Tradicionalistët mund të kenë qasje në valutat e preferuara, si EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY etj. Ndërsa tregjet financiare lokale janë relativisht të pas zhvilluara, tradicionalistët e forex në Senegal kanë ekspozim ndaj disa prej emrave më të mëdha në tregun e brokerazhit të forex-it - të gjithë ndërkombëtarisht, dhe nga kontinenti afrikan.

Pyetje të shpeshta për Senegal