Lista e Maklerëve më të Mirë të Forex në Serbi

Maklerët më të mirë të forex në Serbi janë të rregulluar ndërkombëtarisht nga disa agjenci më të vlerësuara në botë, si CySEC dhe FCA, midis të tjerëve. Autoriteti lokal që mbikëqyr veprimtarinë e maklerëve të forex dhe tregjeve financiare është Komisioni i Sigurisë së Republikës së Serbisë, që licencon maklerët më të mirë të forex në Serbi. Maklerët e forex në Serbi ofrojnë një gamë të gjerë të valutave, duke përfshirë valutat kryesore, të dytësore dhe të rralla, si dhe CFD-ë për tregti për klientët e tyre. Maklerët e forex në Serbi ofrojnë pikë krahu konkuruese për monedhat, si dhe një zgjedhje të madhe të të ardhurave të mallrave.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Gjendet në Evropën Juglindore, Serbia ka një GDP nominale të 62.7 miliardë dollarësh dhe një GDP per kapita prej 10,150 dollarësh. Monedhën zyrtare të vendit është dinari serb (RSD). Serbia zbaton një tatim të fitimit të kapitalit në 15%, i cili është relativisht i pranueshëm në krahasim me vendet e tjera evropiane. Maklerët e besueshëm të forex në Serbi ofrojnë valutat kryesore si EUR/USD, GBP/USD, USD/JPY dhe USD/CHF, si dhe valutat e vogla dhe të rralla nga ky rajon, si dhe ndërkombëtarisht. Një ekonomi e zhvilluar, në Serbi kërkesa për tregti forex është në rritje.

Pyetje të shpeshta për Serbia