Agjencitë e Besueshme Forex në Sierra Leone

Agjencitë më të mira forex në Sierra Leone janë të licensuara dhe të rregulluara ndërkombëtarisht nga organet kryesore, si FCA, CySEC, etj. Organizmi vendas i rregullator i cili mbikëqyr tregjet financiare në Sierra Leone është Banka Qendrore e Sierra Leone, e cila merr përsipër përgjegjësinë për të siguruar stabilitetin financiar të vendit, ndërsa nuk ka organ të veçantë për licencimin e agjencive forex. Agjencitë kryesore forex në Sierra Leone ofrojnë valuta kryesore dhe të dytësore, si dhe valuta egzotike nga kontinenti afrikan dhe pjesë të tjera të botës. Tregtarët në Sierra Leone mund të kenë akses në çiftet e valutave kryesore, CFD dhe shumë të tjera.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Në vendndodhjen Perëndimore të Afrikës, Sierra Leone ka një Prodhim të Brendshëm Bruto nominale prej $4.1 miliardë dhe një Prodhim të Brendshëm Bruto për frymë prej $494. Sierra Leone zbaton një takë marrje përfitimesh prej 30%. Monedha kombëtare e vendit është leone (SLL). Agjencitë më të mira forex në Sierra Leone ofrojnë çifte të valutave kryesore dhe të dytësore, si EUR/USD, GBP/USD, CHF/USD dhe shumë të tjera. Ndërsa tregjet financiare vendase në Sierra Leone janë të pak zhvilluara, tregtarët në vend kanë akses në agjenci forex me cilësi të lartë.

Pyetje të shpeshta për Sierra Leone