Zbuloni Agjentët Më Të Mirë Të Këmbimit Valutor Në Singapor

Agjentët kryesorë të këmbimit valutor në Singapor janë të licensuar dhe të rregulluar nga Autoriteti Monetar i Singaporit, i cili është një organ regulator i vlerësuar shumë i cili licenson agjentë të këmbimit valutor në Singapor dhe në kontinentin aziatik. MAS është përgjegjës për mbikëqyrjen dhe rregullimin e institucioneve financiare, duke përfshirë agjentët e këmbimit valutor, për të siguruar stabilitetin dhe integritetin e sistemit financiar në Singapor. Agjentët e këmbimit valutor në Singapor ofrojnë një shtrirje të gjërë të valutave për tregti, duke përfshirë çiftet kryesore, si EUR/USD, CHF/USD, JPY/USD dhe GBP/USD, si dhe çiftet e vogla dhe egzotike. Agjentët më të mirë të këmbimit valutor në Singapor kanë një histori të gjatë të operimeve të sigurta dhe vendi gjithashtu është vendi ku operojnë një numër i madh i agjentëve të këmbimit valutor të rregulluar ndërkombëtarisht, me leje nga organizatat si CySEC, FCA, ASIC, etj. Monedha kombëtare e Singaporit është dollar Singapori (SGD) dhe agjentët e këmbimit valutor në vend ofrojnë çifte valutash që përfshijnë dollarin e Singaporit, si USD/SDG, SGD/JPY, EUR/SGD, etj. Agjentët më të mirë të këmbimit valutor në Singapor ofrojnë programe të avancuara tregtare dhe mjete të shtuara financiare për të ndihmuar klientët të përparojnë në treg.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Në juglindje të Aziës së Detit, Singapori është një shtet qyteti me një GDP nominale prej 515 miliardë dollarësh dhe me një PBB për frymë prej mbi 91,000 dollarë. Me një popullsi prej mbi 5.6 milionë, Singapori është një treg irresistibil për agjentët kryesorë të këmbimit valutor nga e gjithë bota. Agjentët besnikë të këmbimit valutor në Singapor janë disa nga emrat më të njohur në industrinë globale të zëritësisë dhe ofrojnë spread-e të ngushta në monedha, si dhe një gamë të gjerë të CFD-ve, futuresve të mallrave dhe instrumenteve të tjera. Tregtia e këmbimit valutor është e njohur në Singapor dhe klientët vendorë kanë qasje në disa nga instrumentet financiare më të kërkuara në treg. Singapori nuk ngarkon takë mbi fitimet kapitale, e cila bën vendin edhe më tërheqës për agjentët kryesorë të këmbimit valutor dhe tregtarët. Me një regjim tatimore atraktiv dhe një zgjedhje të shkëlqyer të agjentëve, Singapori është një ndër destinacionet më të mira për tregtarët e këmbimit valutor në të gjithë botën.

Pyetje të shpeshta për Singapore