Sloveni Forex Brokers që mund të besoni

Forex Brokers kryesore në Slloveni janë të licencuara dhe të rregulluara nga Agjencia e Tregtisë së Sigurive Sllovene (ATVP), që siguron stabilitetin e tregjeve financiare në Slloveni. Më tej, Forex Brokers në Slloveni janë gjithashtu nënshtruar rregullores ndërkombëtare të Bashkimit Evropian dhe duhet të përputhen me udhëzimet MiFID II (Udhëzimi për tregji me Instrumente Financiare II) dhe MiFIR (Rregullimi i tregjeve me Instrumente Financiare). Forex Brokers më të mirë në Slloveni ofrojnë një gamë të gjerë të instrumenteve financiare, duke përfshirë çifte monedhash (të mëdha, të vogla dhe egzotike), CFD (Kontakte për Diferencë në Vlerë), futures të mallrave, etj. Tregtarët në Slloveni kanë gjithashtu qasje në Forex Brokers të rregulluar ndërkombëtarisht, me licenca nga institucionet si FCA (Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare britanik), CySEC (Komisioneri i Mbikëqyrjes Financiare në Qipron), etj. Forex Brokers në Slloveni ofrojnë tarifa konkurruese dhe platforma tregtare të avancuara për klientët e tyre, si dhe llogari demo për fillestarët. Forex Brokers kryesore në Slloveni ofrojnë një shërbim të sigurt dhe përgjigje të shpejtë, si dhe qasje në disa nga çiftet e monedhave dhe CFD-të më të kërkuar në treg. Sllovenia, anëtare e Eurozonës, përdor euro (EUR) si monedhë të saj primare shkëmbimi.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Vendosur në Evropën Qendrore, GDP nominale i Sllovenisë është 68 miliardë dollarë dhe vendi ka GDP per kapita prej 32,000 dollarë. Forex Brokers më të mirë në Slloveni kanë qasje në tregun e Bashkimit Evropian dhe tregtarët bazuar në Slloveni mund të tregtojnë shumë çifte monedhash, duke përfshirë çiftet më të mëdha, si EUR/USD, GBP/USD, JPY/USD dhe çiftet më të vogla, si EUR/GBP, EUR/AUD, SEK/USD, etj. Sllovenia ka një normë të tatimit të fitimeve nga vlera kapitale prej 25%, e cila është relativisht e lartë krahasuar me disa shtete anëtare të tjera të BE-së. Forex Brokers të besueshëm në Slloveni ofrojnë një zgjedhje të gjerë të produkteve financiare për të zgjedhur, si dhe karakteristika shtesë dhe platforma tregtare të avancuara. Tregtarët e Forex në Slloveni gjithashtu përfitojnë nga Skema e Garancisë së Depozitave (DGS), që siguron deri në 100,000 euro për secil llogari klienti, në rast të problemeve të mbijetesës me kompanitë e ndërmjetësimit. Forex Brokers në Slloveni janë të detyruar të mbajnë fondet e klientëve në llogaritë e ndara për të siguruar sigurinë e tyre.

Pyetje të shpeshta për Slovenia