Brokerët e besueshëm të Forex në Ishujt Solomon

Në Ishujt Solomon, ju mund të merrni pjesë ligjërisht dhe sigurisht në tregtinë Forex. Banka Qendrore e vendit (CBSI) mbikëqyr brokerët e besueshëm të Forex, duke siguruar sigurinë. Ndërkohë që ekonomia e vogël e vendit arrin në 1.5 miliardë GDP dhe 2,300 dollarë për GDP në bazë të capita për shkak të një popullsie prej 700,000, tregtia Forex është e popullarizuar. Për të ndihmuar tregtarët e FX në gjetjen e brokerëve më të mirë të Forex në Ishujt Solomon, kemi përgatitur më poshtë një listë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Tregtarët e Forex në Ishujt Solomon gëzojnë tregti pa taksa, të përjashtuar nga taksat mbi fitimin kapital - një avantazh i sigurt. Kufizimet specifike maksimale të leverazhit për tregtarët e Forex në pakicë nuk janë të përcaktuara qartë nga rregullatori lokal CBSI, duke ofruar ndihmë financiare për brokerët. Kjo gjithashtu vlen edhe për kompensimin maksimal për investitorët e kualifikuar në rast të falimentimit të brokerit. Rregullatorë globalë të besueshëm mbikëqyrin brokerët kryesorë të Forex, duke garantuar sigurinë dhe leverazhin e arsyeshëm. Brokerë të besueshëm janë gjithashtu pjesë e fondit të kompensimit për investitorët.