Top Forex Brokers në Spanjë

Tregtia Forex është legale dhe e rregulluar mirë në Spanjë. Autoriteti financiar i vendit, Komisioni Kombëtar i Tregut të Vlerave (CNMV), mbikëqyr Forex Brokers në Spanjë sipas udhëzimeve të Autoritetit Europian të Vlerave dhe Tregjeve (ESMA). Kjo siguron siguri për investitorët e vogël dhe tregtarët e valutave të huaja.\nPavarësisht anëtarësimit në BE, Spanja përballët me papunësinë e të rinjve në shkallën 35%. Me një GDP nominale të përgjithshme prej 1.49 trilion dollarësh, ajo renditet e 15-të në mbarë botën. GDP për capita është 31,000 dollarë, duke vendosur Spanjën në vendin 36 në nivel botëror. CNMV gjithashtu siguron që kryet Brokerët Forex në Spanjë janë pjesë e Skemës së Kompensimit të Investitorit, duke ofruar për investitorët e kualifikuar deri në €20,000 në rast të fëlliqjes së brokerit. Ne kemi përpiluar një listë të Forex Brokerëve më të mirë në Spanjë përmes hulumtimit të kujdesshëm.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Fitimet nga tregtia Forex në Spanjë janë të nënshtruara taksave të lëvizshme të kapitalit, nga 19% deri në 23% në bazë të të ardhurave. Për fitime deri në €6,000, taksa është 19%, ndërsa përsëritet në 21% për të ardhurat midis €6,000 dhe 50,000, dhe arrin në 23% për fitimet midis €50,000 dhe 200,000. Brokerët Forex të besueshëm në Spanjë respektojnë rregullat që kufizojnë leverage maksimale për tregtarët e vogël, për të parandaluar lëvizje të tepërta të kapitalit. Në parëtë kryesore të valutave ka një kufi leverage 1:30, në parëtë jo-kryesore, ar, dhe indekset kryesore janë në 1:20, mallrat dhe indekset e dobët në 1:10, aksionet dhe kontratat e tjera CFD në 1:5, dhe kriptovalutat në nivelin më të ulët 1:2 leverage. Ndërsa leverage 1:30 kërkon kapital fillimor substancial, tregtarët profesionistë mund të hyjnë në nivele më të larta të leverage-it. Spanja gëzon një internet dhe energji të besueshme në zonat rurale dhe urbane, duke siguruar lidhje stabile me tregjet financiare globale gjatë gjithë kohës.

Pyetje të shpeshta për Spain