Brokerët Surinams FX

Surinamë lejon dhe menaxhon tregtinë Forex brenda kufijve të saj. Banka Qendrore e Surinamës mbikëqyr rregullimin e brokerëve të Forex në Surinamë dhe aktivitetet e tyre. GDP nominale totale e Surinamës vlerësohet të jetë rreth 10 miliardë dollarë, me një GDP për frymë ngritje 4,900 dollarë. Zonat urbane dhe qytetet më të mëdha në Surinamë gëzojnë një konektivitet internet dhe energji më të qëndrueshëm, ndërsa zonat rurale përballojnë sfida në qasjen në tregjet financiare globale. Që të ndihmojmë lexuesit tanë në identifikimin e brokerëve më të mirë të Forex në Surinamë, kemi përgatitur një listë të brokerëve të kategorisë së lartë më poshtë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Tregtarët Forex në Surinamë mund të përfitojnë nga fitimet e lira nga tatimet, pasi vendi nuk vendos taksa mbi fitimet nga kapitali. Kjo avantazh tatim-vendimtare shton pjesmarrjen në tregtinë Forex në Surinamë. Me kufizime të paqarta për leverage-in maksimal për tregtarët tregtarë Forex në pakë të përcaktuar, brokerët më të besueshëm Forex në Surinamë janë ata që janë nën administrimin e autoriteteve globale të respektuara. Kjo mos-siguri e njëjtë zgjatet edhe për kompensimin maksimal të disponueshëm për investitorët e përgjegjshëm në rast të pafuqisë së brokerit. Si rrjedhojë, zgjedhja e brokerëve të reguluar nga autoritetet rregullatore globale, përfshirë Bankën Qendrore të Surinamës, bëhet edhe më e rëndësishme.

Pyetje të shpeshta për Suriname