Brokers Forex në Zvicër të renditur

Në Zvicër, një komb i njohur për aftësinë financiare dhe stabilitetin e saj, tregtia Forex zhvillohet brenda një kuadri ligjor dhe të rregullt. Brokers Forex në Zvicër respektojnë me rigorozitet udhëzimet e Autoritetit të Mbikqyrjes së Tregut Financiar Zviceran (FINMA). Me një GDP nominale të impresionueshëm që tejkalon 700 miliardë dollarë, Zvicra renditet ndër forcët ekonomike të botës. Ekonomia e saj e përçuar dhe sektori financiar i mirë-etabluar kanë dhënë lartësinë e tregtisë Forex. Mjedisi ligjor në Zvicër siguron një mjedis tregtie të sigurt. Përqindjet e ndarësisë së leverash janë kalibruar kujdesshëm për të menaxhuar rrezikun: monedhat kryesore të vlerave mbahen në leverashin maksimal 1:30, monedhat tjetërse kryesore, ar dhe indekset kryesore janë tërhequr në 1:20, mallra të tjera përveç arit dhe indekseve të papërshtatshëm kryesore gëzojnë një leverash prej 1:10, ndërsa kripto-paratë kufizohen në një maksimum prej 1:2 leverash. Tregtarët e interesuar që kërkojnë udhëzim mund të referohen në listën e mëposhtme të më të mirëve Brokers Forex në Zvicër, duke garantuar një përvojë të reputuar dhe të besueshme të tregtisë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Siç rrugëtimi i tregtisë zhvillohet, investitorët duhet të jenë të vetëdijshëm për skenën tatimore. Tatimi mbi fitimet e kapitaleve në Zvicër shfaq ndërlidhje, me norma të vendosura në 15% poshtë një prag të vitit të ardhshëm të të ardhurave prej 202,000 EUR, dhe 20% mbi fitimet në FX që tejkalojnë këtë limit. Brokers të besueshme Forex në Zvicër përputhen me parimet udhëzuese të Autoritetit Evropian të Vlerësimeve dhe Tregjeve (ESMA), duke garantuar përmbushjen e normave rregullatore dhe duke ofruar tregtarëve retailer levizshmëri të përshtatshëm. Zvicra vendos rëndësi kryesore në mbrojtjen e investitorëve. Investitorët e përkatëshëm përfitojnë nga Fondi i Kompensimit të Investitorëve (ICF), i menaxhuar nga institucioni i respektuar i vendit, Banka Kombëtare Zvicerane. Ky fond ofron mbrojtje deri në 20,000 euro në rast të paaftësisë së brokerit. Netz dhe më të mirë Brokers Forex në Zvicër në mënyrë të vazhdueshme regjistrohen në programin ICF, duke udhëhequr përkushtimin e tyre në sigurimin e sigurisë së investitorëve në rrethana të padëshiruara. Për përfundim, statusi i Zvicrës si një kështjellë financiare shtrihet edhe te sfera e tregtisë Forex. Me një pasurim të brokers Forex të njohur që mbanin shtrëngatat e rrepta, investitorët mund të navigojnë me vetëbesim tregun Forex duke gëzuar mbrojtjen e masave rregullatore të shëndoshës.

Pyetje të shpeshta për Switzerland