Brokerët e besueshëm të FX të Uruguaj-IT

Tregtia Forex është zyrtarisht lejuar dhe e mbikëqyrur në Uruguaj, me një organ mbikëqyrës lokal që mbikëqyr transaksionet financiare dhe brokerët. Brokerët Forex të Uruguajos nxisin në zbatim udhëzime të përcaktuara nga Banka Qendrore e Uruguajos (BCU). PBB të Uruguajos totale nominale vlerësohet në $102 miliardë në 2023, duke e vendosur vendin në vendin 80 në botë. Me një PBB në bazë të qytetarëve prej $21,000, Uruguaj ndodhet në vendin 49 globalisht. Megjithë sfidat, Uruguajos krenohet me infrastrukturë telekomunikacioni dhe energjie moderne, duke siguruar tregtarëve të FX-lëshuarje të pa ndërprera në tregjet financiare globale rreth orës. Në listën më poshtë, kemi përpiluar brokerët e mëdhenj Forex në Uruguaj që ruajnë një reputacion për ndershmëri dhe qëndrueshmëri.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Uruguaji vë një taksë mbi fitimet nga kapitali prej 25%, duke kërkuar nga tregtarët e FX-të të alokohen një pjesë të konsiderueshme të fitimeve të tyre për qeverinë. Rregullat e BCU-së mungojnë qartësi në lidhje me kufijtë maksimale të leverage për tregtarët e FX-të me pakicë. Për të naviguar këtë pasiguri, tregtarët e FX-së të Uruguajos inkurajohen të zgjedhin brokerë të regjistruar nga autoritetet globale të respektuara, përveç respektimit të udhëzimeve të BCU-së. Brokerët e besueshëm Forex në Uruguaj janë entitete të lidhura me fonde të kompensimit të investitorit që ndodhen jashtë vendit. Duke pasur parasysh mungesën e një kornize ligjore të qartë në Uruguaj, kjo marrëveshje bëhet shumë e rëndësishme për të siguruar investitorët e kualifikuar në rastin e falezura të brokerëve. Fondet e kompensimit ofrojnë një shtresë shtesë mbrojtjeje, duke siguruar që investitorët të marrin kompensim nëse ndodhin rrethana të papritura.

Pyetje të shpeshta për Uruguay