Tregtarët më të mirë Forex në Vietnam

Në Vietnam, tregtia në Forex është legale dhe e rregulluar falë një kuadri të qartë tregtar në financat. Kontrolli i brokerëve Forex në Vietnam bie nën Bankën Qendrore të Vietnamit (SBV), bankën qendrore të vendit. Vietnami ka një GDP nominale totale prej 449 miliardë dollarësh, duke e renditur atë në vendin e 34-të në nivel global. Megjithatë, duke shikuar GDP-në në bazë të numrit të personave, ai renditet në vendin e 116-të me një vlerësim prej 4,400 USD për person. Këtu, kemi përfshirë tregtarët më të mirë Forex në Vietnam të njohur për besueshmërinë dhe trajtimin e drejtë të klientëve, bazuar në regjistrimet e tyre të mëparshme.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Vietnami vë një takse mbi fitimin kapital të 20%, një shumë e konsiderueshme që kërkon nga tregtarët të kontribuojnë një pjesë të konsiderueshme të fitimeve të tyre te qeveria. Tregtarët në tregun e FX të Vietnamit kanë mundësinë të tregtojnë me shfrytëzim deri në 20 herë më shumë se kapitali i tyre i tregtisë, pasi shfrytëzimi maksimal i lejuar për tregtarët e vogël të Forex është i rregulluar në 1:20. SBV luan një rol të rëndësishëm në sigurimin që brokerët e besueshëm Forex në Vietnam përmbahen ligjeve dhe rregulloreve të vendit. Megjithatë, udhëzimet specifike për shfrytëzimin maksimal për klientët e vogël të FX mbeten jo të përcaktuara mirë. Kjo fleksibilitet përfiton të dyja palët, brokerët dhe tregtarët, duke ofruar hapësirë për manovrime brenda çadrës rregullatore.

Pyetje të shpeshta për Vietnam