Brokersi i Forex-it në Zambi - Opsionet kryesore

Tregtia e Forex-it është e lejuar në Zambi pa rregulla të ashpra, duke tërhequr interesin e tregtarëve lokalë. Brokersët e Forex-it të Zambisë bëhen pjesë e mbikëqyrjes së Komisionit të Vlerave të Shtetit të vendit (SEC). Megjithatë, SEC mungon me rregulla të qarta lidhur me kompensimin për investitorët e kualifikuar në rast se një broker përballet me falimentim. Pozicioni ekonomik i Zambisë është modest, me një GDP nominale totale prej 23.9 miliardë dollarësh dhe një GDP për frymë të qytetarit prej 1,300 USD. Në këtë kontekst, kemi përgatitur një listë të përfshirësive të përgjithshme të brokerëve më të mirë të Forex-it në Zambi.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Tregtarët e FX-së në Zambi përfitojnë nga mungesa e taksave mbi fitimin e tregtisë së Forex-it, krijuar një ambient tregtimi pa taksë. Kjo është veçanërisht e bukur në konsideratë të burimeve të kufizuara të vendit, me sfida në mbajtjen e qasjeve të qëndrueshme në internet dhe energji në zonat rurale. Në vendbanime urbane, ka qasje të moderuar për të dyja, duke ndihmuar bashkëveprimin me tregjet financiare globale. Brokerët e besuar të Forex-it në Zambi ofrojnë mundësi fleksibile leverage, pasi udhëzimet e SEC mbi maximumin e leverage për tregtarët e FX-të në shërbimin rreth procesit të tyre mungon qartësia. Si rezultat, tregtarët zambianë ushtrohen që të zgjedhin brokerë të rregulluar dhe nga organet globale dhe SEC i Zambisë për siguri të shtuar.

Pyetje të shpeshta për Zambia