Brokerët më të mirë të Forex me tërheqje të shpejta

Tërheqjet e Forex zakonisht marrin 1-2 ditë pune, një fakt i njohur. Megjithatë, disa metoda të pagesave si kriptovalutat dhe portofolitë në linjë ofrojnë tërheqje më të shpejta, shpesh të përpunuara brenda 24 orëve. Në raste të rralla, disa brokerë madje ofrojnë tërheqje instante dhe automatike. Fatmirësisht, ka vetëm disa brokerë të Forex që ofrojnë tërheqje të shpejta, e bëjnë të nevojshme gjetjen e një të besueshme. Tregtarët shpesh përballen me detyrën frikësuese të kërkimit dhe testimit të shumë brokerave përpara se të gjejnë ato me të vërtetë tërheqje të shpejta. Për ta thjeshtuar këtë proces provë-dhe-gabim, kemi përzgjedhur një listë të brokerëve të regulluar mirë dhe me përvojë të Forex me tërheqje të shpejta më poshtë
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
Kur bëhet fjalë për tërheqjet e Forex, kartat e bankës zakonisht marrin 1-2 ditë pune, duke ndjekur standardin e industrisë. Megjithatë, metodat e pagesave në internet si PayPal, Neteller dhe Skrill ofrojnë shpejtësi transferimi shumë më të shpejta. Këto portofolë elektronike lehtësojnë shumë procesimin e tërheqjeve, duke i bërë ato një zgjedhje të preferuar mes brokerëve të Forex që vendosin në rend të parë shpejtësinë. Një metodë tjetër që po fiton terren për tërheqjet e shpejta është kriptovalutat. Ndërsa kriptovalutat janë zakonisht më të shpejta se kartat dhe portofolët elektronike, ato ende kërkojnë miratim nga blockchain-i, që zakonisht merr minuta deri në orë. Për të siguruar një eksperiencë tërheqjeje tërheqje pa pengesa dhe të sigurt, është e këshillueshme të zgjidhni brokerë të njohur të Forex që ofrojnë tërheqje të shpejta përmes PayPal ose Bitcoin. Kjo qasje parandaluese ndihmon në mbrojtjen kundër mashtrimeve dhe shpifjeve potenciale, duke i siguruar tregtarëve qetësi të mendjes.

Pyetje të shpeshta për Fast withdrawals

Cila është metoda më e shpejtë e tërheqjes në forex?

Metoda më e shpejtë e tërheqjes në Forex është përmes metodave të pagesave në internet si PayPal, Neteller, Skrill dhe kriptovalutave. Por gjithçka varet nga politikat e procesimit të brokerit dhe zgjedhja e një brokeri të besueshëm është mëse e nevojshme.

Sa kohë merr të tërheqesh paratë nga Forex?

Procesimi i tërheqjeve varet nga politikat e brokerit dhe metodat e pagesave të përdorura. Ndërsa për kartat e bankës zakonisht merr 1-2 ditë pune, për portofolët elektronike dhe kriptovalutat mund të jetë nën 24 orë.

Cili broker ka tërheqjen më të shpejtë?

Shumë brokerë ofrojnë tërheqje të shpejta, por më e rëndësishmja është të zgjidhet një broker i mirë-regulluar dhe me përvojë. Gjetja e një brokeri të besueshëm me tërheqje të shpejta do të sigurojë që tregtarët të mund të përfitojnë nga kohët më të shpejta të procesimit të tërheqjeve pa përjashtuar sigurinë në proces.