Brokerët më të mirë të Forex me llogari PAMM

PAMM, ose Moduli i Menaxhimit të Asajdhënieve sipas Proventit, në Forex, përfshin llogari të veçanta ku investitorët qëndrojnë paratë e tyre te përgaditur për të përfituar fitimesh prej profesionistëve të kualifikuar. Brokerët e Forex me llogari PAMM lejojnë të investuesit të delegojnë tregtinë tek profesionistë. Tre palët e përfshirë janë brokerët, tregtarët, dhe investitorët. Për të shmangur mashtrimin, zgjidhni brokerë të besueshëm dhe të përvojësuar nga lista jonë e brokerëve të kryesorë të Forex të rregulluar mirë që ofrojnë llogari PAMM.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.64
Pepperstone Lexo recensionin
MT4MT5cTraderKopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, BaFin, CMA +4 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Investimi i parave me të tjerët përfshin të njëjtat risqe dhe mundësi. Llogaritë PAMM kanë përfitime si menaxhimi profesional dhe diversifikimi, por edhe hovën e humbjes së kapitalit, kontrollin e kufizuar, dhe rreziqet potenciale të mashtrimeve. Përfundimin që të shmangin mashtrimet, zgjidhni brokerë të rregulluar mirë të Forex me rekord të provuar për llogaritë PAMM. Ndërsa brokerët e Forex me llogari PAMM ofrojnë potencial fitimi, është kritike të zgjidhni brokerë të përvojësuar dhe të rregulluar për të zvogëluar rreziqet e humbjes së kapitalit dhe mashtrimeve.

Pyetje të shpeshta për PAMM

Çfarë është një llogari PAMM të Forex?

Një llogari PAMM në Forex është një llogari tregtie me para të rregulluara ku investitorët qëndrojnë paratë te tregtarët profesionistë që tregtojnë përfitim për ta.

A është e sigurt tregtia PAMM?

Tregtimi PAMM përfshin rreziqe sepse performanca e menaxherit të parave mund të çojë në humbje të kapitalit. Zgjedhja e brokerëve të mirënjohur dhe të rregulluar zvogëlon rrezikun e mashtrimeve.

Çfarë përfitimesh ofrojnë llogaritë PAMM?

Përfitimet e përdorimit të llogarive PAMM përfshijnë menaxhimin profesional të parave, diversifikimin, transparencën dhe fleksibilitetin. Investitori mund të fitojë para duke përdorur llogaritë PAMM pa tregtuar aktivisht, por gjetja e brokerëve të besueshëm është e nevojshme