Brokerë të besueshëm Forex në Republikën Qendrore Afrikane

Republika Qendrore Afrikane (RNA) është një vend në Qendër të Afrikës, i rrethuar nga Çadi, Sudan, Sudan-i Jugut, Republika Demokratike e Kongos, Republika e Kongos dhe Kameruni. Kryeqyteti dhe qyteti më i madh është Bangui, dhe gjuhët zyrtare janë Sango dhe Frengjishtja. Që nga viti 2012, RNA përjeton një luftë civile vazhdueshme. RNA është i numëruar midis vendeve më të varfëra të botës dhe gjithashtu konsiderohet si vendi më i keq për të rinjtë. Ekonomia dhe infrastruktura janë nën zhvillim, dhe sektori financiar është pothuajse i pakthyeshëm. Konfliktet civile të vazhdueshme dhe luftërat kanë shkaktuar dëme të konsiderueshme, duke lënë rregullimet e saj financiare të paqarta. Shpesh, brokerët më të besueshëm të Forex në Republikën Qendrore Afrikane janë ata të rregulluar jashtë vendit.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Për tregtarët lokalë, zgjedhja e brokerëve të rregulluar nga autoritetet e respektuara në Afrikën e Jugut është një masë sigurie e mençur. Në zonat urbane dhe qytete kryesore si kryeqyteti, Bangui, ka në dispozicion energji elektrike dhe shërbimet e internetit, ndonëse cilësia e tyre mund të jetë e mangët. Telekomunikimet, duke përfshirë televizionin, radion, internetin dhe shërbimet celulare, janë të mundësuara nga ofruesi kryesor Socatel. RNA varet shumë nga importet nga Franca, SHBA-ja, India dhe Kina, ndërsa eksportet kryesore shkojnë në Francë, Burundi,n në Kinë, Kamerun dhe Austri. Konfliktet civile të vazhdueshme në vend kanë penguar përparimin e tij në aspektet shoqërore, ekonomike dhe politike, duke e bërë atë një ndër vendet më të varfëra të botës. Mosmarrja e një autoriteti regulator të fortë dhe një sektori financiar me zhvillim të mirë paraqet sfida në gjetjen e brokerëve lokalë të besueshëm. Si rezultat, brokerët e besueshëm të Forex në Republikën Qendrore Afrikane janë zakonisht ata që operojnë nën rregullime të jashtme.

Pyetje të shpeshta për Central African Republic