Forex brokers i Kongo (Kongo-Brazavilë)

Kongo-Brazavilë, njohur gjithashtu si Republika e Kongos, është një vend në Afrikë i vendosur në brigjet perëndimore të Afrikës së Mesme. Ai ndan kufirin me Republikën e Kongo, që është një vend i veçantë. Qyteti kryeqytetar është Brazavilë, shpesh i shtohet në emrin e vendit për të dalluar nga Kongo tjetër. Vendit i rrethon Gaboni, Kameruni, Republika Qendrore Afrikane, Republika Demokratike e Kongos, enklavja angoleze Cabinda dhe Oqeani Atlantik. Kur është fjala për rregullat për Forex brokers në Kongo (Kongo-Brazavilë), ato nuk janë aq të mirë-përcaktuara si në disa vende të tjera për shkak të transparencës së kufizuar. Prandaj, është e këshillueshme të zgjidhni brokerë të rregulluar në vendet e tjera. Më poshtë, kemi përmendur disa nga brokerët më të besueshëm dhe të sigurt të Forex në dispozicion në Kongo (Kongo-Brazavilë).
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
Me një popullsi prej rreth 5.2 milionësh, Kongo-Brazavilë është kryesisht i krishterë, një rezultat i kolonizimit të tij nga Franca për një periudhë të gjatë. Ekonomia e vendit varet kryesisht nga prodhimi i naftës, ndërsa bujqësia dhe mallra të punuara me dorë luan gjithashtu një rol të rëndësishëm në të ardhurat vendase, sidomos në zonat rurale. Sektori financiar është më pak i zhvilluar, pjesërisht për shkak të sfidave të qeverisë me staf dhe deficitet e buxhetit. Në lidhje me tregtinë e Forex, brokerët më të besueshëm të Forex në Kongo (Kongo-Brazavilë) janë ata të rregulluar jashtë vendit, duke pasur parasysh mungesën e autoritetit vendor të rregullueshëm të tregjeve të këmbimit të huaj dhe operatorëve. Në përfundim, Kongo-Brazavilë ka rezerva të mëdha të naftës dhe pyje frymëzuese, por përballen me pengesat ekonomike dhe politike që rrjedhin nga korrupsioni. Në kontekstin e tregjeve dhe brokerëve të Forex, zgjedhjet më të besueshme në Kongo (Kongo-Brazavilë) janë ato të rregulluara jashtë vendit për shkak të mungesës së rregullave dhe mbikëqyrjes vendore të duhur.

Pyetje të shpeshta për Congo (Congo-Brazzaville)