Brokerët e Forex në Kongo - Opsionet më të mira

Republika Demokratike e Kongo (RDK), e njohur gjithashtu si Kongo-Kinshasa, është një vend në Afrikën Qendrore. Është vendi i dytë më i madh afrikan për sa i përket sipërfaqes së territorit dhe ka një popullsi prej 112 milionë njerëzish. Kur është fjala për brokerët e Forex në RDK, ata janë nën mbikqyrjen e autoriteteve të huaja pasi nuk ka një organ regullator vendas specifik. Ky mungesë kontrolli është për shkak të sfidave në stabilitetin politik dhe menaxhimin ekonomik. Vendit i përballen me korrupsion dhe keqpërdorim të pushtetit, të cilat e pengojnë përparimin e tij. Përgjithësisht, brokerët më të mirë Forex në Republikën Demokratike të Kongo-s janë ata të reguluar nga regullatorë afrikanë të njohur. Kemi identifikuar më poshtë disa nga këta brokerë të besueshëm.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
RDK-ja lartëson burimet natyrore me vlerë, megjithëse ekonomia e tij ka parë një rënie që nga vitet 1980. Ajo luan një rol të rëndësishëm në prodhimin e kobaltit, bakrit dhe diamanteve. Miniera është guri i këndëshëm i ekonomisë së saj, me minatorë artizanë që luajnë një rol thelbësor. Shteti përballon pengesa në transportin tokësor, ku rrugët dhe linjat hekurudhore të mirëmbajtura janë të rëndësishme për lëvizjen. Energjia hidroelektrike shfrytëzon energjinë e lumit Kongo, por aksesimi në energji mbetet i kufizuar. Ka potencial për energjinë solare për të dhënë një kontribut në peisazhin energetik. Në përgjithësi, RDK-ja posedon burime minerale të mjaftueshme dhe potencial të parealizuar. Brokerët e besueshëm Forex në Republikën Demokratike të Kongo-s janë ata të reguluar nga jashtë vendit.

Pyetje të shpeshta për Democratic Republic of the Congo