Brokerët FX në Guine

Tregtia e Forex është ligjore në Guine, megjithatë nuk ka asnjë autoritet lokal që mbikëqyr brokerët e Forex dhe shërbime financiare. Fokusi i vendit në bujqësi ka çuar në faktin që tregtia e Forex nuk ka marrë shumë popullaritet. Me asnjë rregullore të qartë vendore për brokerët dhe firmat financiare, brokerët më të mirë të Forex në Guine zakonisht janë të rregulluar nga organizata ndërkombëtare në vende të huaj. Sektori financiar i Guinës është më pak i zhvilluar, duke vërë theksin në bujqësi dhe minerale të tilla si ari, hekur, boksit dhe diamante. Për të siguruar tregti të sigurt FX, referohuni në listën më poshtë për brokerët më të mirë të Forex në Guine.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
Me një GDP nominale prej 14.8 miliardë dollarësh, Guine ndodhet në vendin e 140-të globalisht, ndërsa GDP (PPP) prej 33.7 miliardë dollarësh e vendos në vendin e 142-të. Zgjedhja e brokerëve të besueshëm të Forex në Guine bëhet sfiduese për shkak të mungesës së rregullores dhe nënvizimit të institucioneve financiare, që rezulton në një literaturë financiare të kufizuar. Është e rëndësishme që tregtarët të zgjedhin brokerë të respektueshëm të rregulluar nga autoritetet e njohura, të njohura për bisedime të besueshme me klientët. Qasja në platformat e tregtisë dhe tregjet financiare kërkon një lidhje interneti të besueshme dhe energji elektrike, të dyja që janë në dispozicion kryesisht në zonat urbane të Guinës.

Pyetje të shpeshta për Guinea