Forex brokers të renditur në Liban

Tregtia Forex është legale në Liban, dhe tregjet e këmbimit të huaj dhe brokerët e FX-s janë nën mbikqyrjen e një regulatori financiar lokal, Autoriteti i Tregut të Kryeqytetit (CMA). Këta brokerë ndjekin rregullat dhe udhëzimet e vendosura nga CMA. PBB e supozuar nominale e Libanit arriti rreth 19 miliardë dollarë në vitin 2020, ndërsa GDP e rëndësishme totale (PPP) është 78 miliardë dollarë. Këto numra tregojnë se sektori financiar dhe ekonomia e Libanit nuk janë të zhvilluara shumë, të cilat mund të bëjnë tregtinë FX më sfiduese. Sfidat dalin për shkak të çështjeve si akses i kufizuar në energji elektrike dhe internet, veçanërisht në disa rajone. Megjithatë, në rajonet urbane, këto sfida janë relativisht më pak të rëndësishme, dhe tregtarët vendas të FX-s mund të menaxhojnë qasje në tregjet globale të FX-s. Në seksionet vijuese, prezantojmë një zgjedhje të tërthortë të më të mirëve Brokerët Forex në Liban për të ndihmuar tregtarët në gjetjen e mundësive të besueshme.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
Tregtarët Forex në Liban janë të nënshtruar ndaj një takse mbi fitimin kapital prej 15%. Top Forex brokers që operojnë në vend kanë fleksibilitetin për të ofruar leverage të ndryshueshme tregtarëve vendor. Rregulloret e CMA-s për leverage-n maksimale për tregtarët retail forex nuk janë tepër të rrepta. Për të siguruar sigurinë, rekomandohet të zgjidhni brokerë të rregulluar si në Liban nga CMA dhe ndërkombëtarisht nga autoritete të njohura. Në përfundim, pavarësisht sfidave të saj, tregtia Forex mban potencial në Liban si një mjet për të arritur pavarësi financiare. Është kyq që të mbështeteni në brokerë të besuar në Forex në Liban që kanë miratimin e si CMA-s ashtu edhe organeve ndërkombëtare të regulatorëve të njohur. Këta brokerë ofrojnë një mjedis më të sigurt dhe të rregulluar për tregtarët që duan të hyjnë në botën e tregtisë me Forex.

Pyetje të shpeshta për Lebanon