Revealohet brokeri më i mirë i Forex në Liberi

Në Liberi, nuk ka rregulla që kufizojnë tregtinë e Forex-it. Kjo do të thotë që brokerët e Forex-it në Liberi mund të krijonin rregullat e tyre për tregtinë, pasi vendi nuk ka udhëzime të qarta për këta brokerë. Ky situatë rrit rreziqet kur bëhet fjalë për të trajtuar me brokerët në Liberi. Për të qenë më të sigurt, është më mirë të zgjidhni brokerët e Forex-it që janë të reguluar nga tërheqës ndërkombëtarë të besueshëm të Forex-it nga jashtë vendit. Rangu ekonomik i Liberisë është i ulët, vendoset në vendin e 171-të, me një GDP totale prej 3.9 miliardë dollarësh. Vendi nuk është shumë i pasur, ka njohuri financiare të ulëta, dhe sistemi financiar i tij nuk është i zhvilluar mirë. Për shkak të kësaj, tregtia e Forex-it nuk është shumë e popullarizuar në Liberi. Këtu janë brokerët më të mirë të Forex-it në Liberi që mund të ndihmojnë tregtarët të qëndrojnë të sigurtë dhe të mbrojtur.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Lajmi i mirë është se nuk ka taksë mbi fitimet e realizuara nga tregtia e Forex-it. Pasi që nuk ka rregullatorë lokalë, nuk ka rregulla që vendosin kufijtë e më të larta të levierës që mund të përdoren. Kjo mund të ndihmojë, por edhe të jetë e rrezikshme. Gjithashtu, nuk ka politika ose ligje që garantojnë kompensim nëse ndodh diçka e keqe. Në përgjithësi, është më mirë për tregtarët vendas të zgjedhin brokerët e besueshëm të Forex-it në Liberi që janë të reguluar në vende të tjera. Është gjithashtu një ide e mirë të zgjidhni brokerët që kanë një histori të trajtimit të klientëve të tyre me sinqeritet dhe ndershmëri. Kjo mund të ofrojë një shtresë shtesë të sigurisë për tregtarët në Liberi.

Pyetje të shpeshta për Liberia