Brokerët e Forex në Libi

Tregtia e Forex-it lejohet në Libi, por vendi mungon agjenci regulatorësh lokale që të mbikëqyren brokerët dhe tregjet e këmbimit të huaj. Kjo mungesë e mbikëqyrjes ka ndaluar brokerët nga veprimtaria këtu për shkak të mungesës së rregullave. Për ato që kërkojnë brokerët më të mirë të Forex në Libi, është e këshillueshme të zgjidhni kompani të respektuara, të rregulluara globalisht dhe të njohura për praktikat e tyre etike. Më poshtë, do të gjeni një listë të brokerëve më të besuar të Forex në Libi, të gjithë të rregulluar nga autoritetet globale të respektuara.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
Libia zë pozitën e 96-të në terma të GDP-së nominale totale, duke arritur në shumën e 46 miliardë dollarësh. Vendit i takojnë rezervat e mëdha të naftës dhe ndërvarësisht nga eksportet e naftës, krijohet një mjedis i favorshëm për vendasit që janë të interesuar në tregtinë e mallrave të butëra. Një avantazh është mungesa e taksës së fitimit të kapitalit, duke lejuar fitime pa taksim nga tregtia e këmbimit të huaj. Këqyrja më e veçantë është se brokerët më të mirë të Forex në Libi janë të rregulluar nga jashtë vendit, pjesërisht për shkak të mungesës së politikave vendore për të kompensuar investitorët e kualifikuar në raste të falimentimit të brokerit.

Pyetje të shpeshta për Libya