Topi Më i Mirë Forex Brokers në Mali

Mali është një vend në Afrikën Perëndimore dhe ka një GDP nominale prej 18.4 miliardë dollarësh, që bën një shifër për banor prej 858 dollarësh. Ndërsa tregjet financiare lokale të Malisë janë te pakta zhvilluar, tregtia e forex po bëhet gjithnjë e më e njohur në vend. Më të mirët forex brokers në Mali janë të licencuara dhe administrueshme nga Komisioni i Monitorimit të Sektorit Financiar (CSSF), i cili gjithashtu mbikëqyrtë gjithë ekosistemin financiar të vendit për të siguruar zbatimin dhe sigurinë rregullatore. Forex brokers në Mali ofrojnë një gamë të gjerë valutash kryesore dhe të dytgjuhëshme, si dhe CFDS aksionesh. Ndërsa vendi nuk ka ndoshta një zgjedhje të veçantë të forex brokers, ka ende disa brokers të rregulluar jashtë vendit që operojnë në vend.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
Peisazhi financiar i Malisë është ende në zhvillim. Forex brokers në vend mund të mos ofrojnë aq shumë variante, por disa brokers të rregulluar ndërkombëtarisht ende ofrojnë çështjet themelore, si çiftet kryesore të valutave dhe çiftet egzotike nga vende të tjera të kontinentit. CSSF siguron zbatimin rregullator të të gjithë forex brokers në Mali për të siguruar stabilitetin e sistemit financiar të vendit.

Pyetje të shpeshta për Mali