Tregtarë Forex në Mianmar

Tregtia Forex është legale dhe e rregulluar mirë në Mianmar. Vendit i ka më pak kufizime në tregtinë financiare, duke i lejuar tregtarët e përvojuar të eksplorojnë Forex-in si një burim alternativ të të ardhurave. Pavarësisht GDP-së nominale totale të Mianmar-it prej rreth 64 miliardë dollarësh, duke e vendosur atë në vendin e 90-të në rang global, GDP-ja për capita është vetëm 1,180 USD, duke e renditur atë si një nga vendet më të varfëra të botës. Burimet natyrore të pasura të Mianmar-it kanë zgjuar interes në tregtinë e mallrave, e cila është një kërkim i popullarizuar. Për ata që kërkojnë të përfitojnë nga broshura më të mira Forex në Mianmar, kemi përgatitur një listë të zgjedhjeve kryesore përmes kërkimeve dhe renditjeve tona.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
7.57
MT5Kopjo tregtiminECNPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
FCA UK, SECC, SFC +1 Më shumë
Platformat
MT5
7.39
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CMA, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.21
Key to Markets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
FCA UK, FSC Mauritius
Platformat
MT4, MT5
Mianmari vendos një taksim mbi fitimin nga Forex-i; megjithatë, fitimet nga tregtia Forex mbeten jashtë taksave, duke bërë tregtinë një përpjekje të lirë nga taksa brenda vendit. Tregtarët e besueshëm Forex në Mianmar operojnë nën rregullimin e Bankës Qendrore të Mianmar-it (CBM), autoriteti kryesor mbikqyrës. Kryesisht, CBM-ja nuk vendos kufizime të qarta në leverage-in maksimal për tregtarët Forex të pakicave, duke ofruar fleksibilitet për të dy brokerët dhe tregtarët. Për sa i përket kompensimit për investitorët e përshtatshëm në raste të gjobën e tregtarit, nuk ka udhëzime të përcaktuara, duke ngritur lehtësisht rrezikun që lidhet me tregtinë tërësisht me brokerët e rregulluar lokalë. Për të përmirësuar sigurinë dhe sigurinë, është mirë të zgjidhni brokerët Forex të rregulluar jo vetëm nga CBM-ja e Mianmar-it, por edhe nga autoritetet globale.