Top brokerët e Forex të Zelandës së Re

Tregtia e Forex në Zelandën e Re nuk është vetëm e lejuar por edhe e rregulluar mirë, duke siguruar siguri për tregtarët. Mbikëqyrja e brokerëve të Forex dhe shërbimeve financiare bie nën kompetencën e Autoritetit të Tregjeve Financiare (FMA), duke garantuar një mjedis tregtar të sigurt. Me një PBB nominale prej 242 miliardë dollarësh, Zelanda e Re renditet e 51-ta në nivel global. PBB në bazë të capita-sit prej 47,000 USD e vë në vendin e 23 të stabilitetit ekonomik. Vendi krenohet me një sektor shumë të zhvilluar shërbimesh financiare dhe alfabetizëm financiar të lartë, duke e bërë tregtinë një aktivitet të përshtatshëm. Brokerët kryesorë të Forex në Zelandën e Re janë anëtarë të fondit të kompensimit të investitorit, me prioritet sigurinë e klientëve. Në rast të fali, investitorët e përshtatshëm mund të marrin kompensim deri në 50,000 $ NZD për person për firmë. Më poshtë kemi renditur brokerët kryesorë të Forex në Zelandën e Re në listën tonë të hollësishme.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.82
MT4Bonus pa depozitëKopjo tregtiminPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, FCA UK +2 Më shumë
Platformat
MT4, Tejkalohet
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
8.10
easyMarkets Lexo recensionin
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartë
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSA Seychelles +1 Më shumë
Platformat
MT4, MT5, TradingView +1 Më shumë
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Tregtarët e Forex nga Zelanda e Re gëzojnë tregti pa taksa në tregjet financiare globale, me një normë tatimore për fitimet e kapitalit të 0%. Rregullorët e forta lokale dhe stabiliteti ekonomik i vendit bëjnë tregtinë e valutave të huaja shumë tërheqëse dhe të sigurt. Brokerët besueshëm të Forex në Zelandën e Re i përmbahen rregullave dhe udhëzimeve të FMA. FMA siguron sigurinë e investitorëve përmes politikave si kufizimet e grumbullimit. Grumbullimi për çiftet kryesore të monedhës limitohet në 1:30, për ato më të pakta në 1:20, për mallrat dhe CFD-të në 1:20, për indekset dhe metale prej metali të çmuar në 1:10, dhe për aksionet në 1:5. Këto kufizime parandalojnë grumbullimin e tepërt, duke u përfituar tregtarëve të rinj duke reduktuar rrezikun e humbjes së kapitalit shpejt. Me ekonomi të zhvilluar, sektor financiar i fortë, avantazhet fiskale, dhe rregullime të forta, Zelanda e Re dallohet si një destinacion atraktiv për tregtinë e valutave të huaja.

Pyetje të shpeshta për New Zealand