Zbuloni brokerët kryesor të Forex-it në Somali

Tregtia në Forex në Somali nuk është kundër ligjit, kryesisht sepse vendi nuk ka rregulla të përcaktuara mirë për të. Instabiliteti dhe çështjet e regulative të qeverisë kanë lënë një boshllëk, duke do të thotë se nuk ka autoritet lokal qëndrues që i vë veshin Forex brokerëve në Somali. Ky mungesë mbikëqyrjeje shton më shumë risk për të tregtarët vendorë. Prandaj, gjetja e brokerëve të besueshëm bëhet edhe më e rëndësishme. Si rezultat, opsioni më i sigurt për tregtarët e Forex-it në Somali është të zgjedhin kompani të reguluara nga autoritete ndërkombëtare të respektuara dhe ofrojnë tregti me kosto më të ulët. Në këtë listë, kemi mbledhur brokerët më të mirë të Forex-it në Somali të njohur për ndershmërinë dhe për të pasur një historik të mirë në industrinë.
9.90
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.72
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)Sinjalet
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.54
MT4MT5Kopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
CMA, Banka Qendrore e Curaçao dhe Sint Maarten, CySEC +5 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.36
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, DFSA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
9.18
MT4MT5cTraderBonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)STP (Straight Through Processing)
Rregullimet
FSC Belize
Platformat
MT4, MT5, cTrader +1 Më shumë
9.00
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, CySEC, FSCA +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
8.46
Leverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CNMV, FCA UK, KNF +1 Më shumë
Platformat
xStation
8.28
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)
Rregullimet
CIMA, CySEC, FCA UK
Platformat
MT4, MT5
7.92
MT4MT5Kopjo tregtiminLeverazi i lartëSinjalet
Rregullimet
CySEC, FCA UK, FSA Labuan +2 Më shumë
Platformat
MT4, MT5
7.74
VT Markets Lexo recensionin
MT4MT5Bonus depoziteKopjo tregtiminECNLeverazi i lartëPAMM (Percent Allocation Management Module)SinjaletSTP (Straight Through Processing)
Rregullimet
ASIC, FSA St. V, FSCA
Platformat
MT4, MT5
Në Somali, nuk duhet të shqetësoheni për të paguar taksa mbi fitimet që bëni nga tregtia në Forex - është pa taksë. Megjithatë, mungesa e një organizmi lokal regulator do të thotë që nuk ka rregulla të vendosura se sa mund të përfitoni nga tregtia, nëse jeni një tregtar i zakonshëm. Po ashtu, nëse një broker shkon faliment, nuk ka mekanizma të përcaktuara të shpërblimit ose fond për të mbrojtur tregtarët që janë të kualifikuar. Shtesa, çështjet si energjia e kufizuar dhe lidhjet e paqëndrueshme në internet në Somali mund të bëjnë që të jetë e vështirë tregtia në tregjet financiare globale pa ndërprerje. Duke konsideruar këto sfida, është më mirë për tregtarët të zgjedhin brokerët e besueshëm të Forex-it në Somali që janë të rregulluar nga autoritete ndërkombëtare jashtë vendit. Kjo zgjedhje siguron siguri dhe mbrojtje për tregtarët, edhe pse skenari lokal nuk është shumë i qartë.

Pyetje të shpeshta për Somalia